Samenwerken

Gezondweeropgewicht.nl heeft veel enthousiasme, kennis en praktijkervaring in huis en vindt het belangrijk om dit te combineren met andere partijen met ook dezelfde instelling en kwaliteit!

Bewegen

We weten allemaal dat je het beste afvalt door gezonde voeding te combineren met beweging en sport.

Heb je geen zin om je in een grote sportschool ongemakkelijk te voelen?? Maar voel je meer voor een op maat gemaakt effectief bewegingsprogramma om zo nog gezonder en fitter tot je doel te komen??

Janneke van den Nieuwenhuijzen is een fysiotherapeut/personal  trainer/haptonoom/running therapeut gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op bewegingsniveau. Er zijn vele mogelijkheden voor personal training zeker ook voor mensen met weinig of geen “sport en bewegingservaring”. Alles gaat in overleg en er wordt gekeken naar wat er voor jou mogelijk is! Vraag naar de mogelijkheden bij mij en ik breng je in contact met deze enthousiaste prof!

Workshop Leer, proef en geniet!

Gezondweeropgewicht.nl is een samenwerking aangegaan met een culinaire topper uit Geldrop, De Zwaan!

Wanneer je kritisch naar je eetpatroon kijkt en daarin de nodige aanpassingen wilt doen, kom je al snel uit bij het extra eten van groente, rauwkost en salades. Graag willen we je lekkere dressings laten proeven die makkelijk te maken zijn en suggesties geven over hoe je die rauwkost en salades ook smakelijk maakt.

Fysiotherapeut personal Trainer
Janneke van den Nieuwenhuijzen

Daarnaast zitten de grootste verleidingen en tevens valkuilen, die bepalen of je aankomt of juist afvalt in het snacken. Die automaat op je werk, die namiddag waarin de koektrommel maar naar je blijft lachen of die gezellige televisieavond die toch net wat leuker is met een snack .Wij willen je laten zien in de workshop wat er zoal mogelijk is, nieuwe inzichten geven over keuzes en verzadiging en wellicht snack jij dan voortaan ook zo verantwoord en lekker!!

Deze workshop zal verzorgd worden door jouw coach in samenwerking met de chef-kok van De Zwaan.

Wanneer je een pakket aanschaft bij Gezondweeropgewicht.nl zal de workshop hier deel van uit maken. Voor cliënten die gebruik maken van losse tarieven is de workshop bij te boeken voor € 37,50 per persoon (excl. consumpties). Een leerzame en gezellige avond met een ambiance en kwaliteit zoals u dat van De Zwaan gewend bent!

NIEUW per 26 september!! Check ook de menukaart van De Zwaan!

Mijn adviezen en expertise zullen er, gecombineerd met de vakkennis van de chef-kok van De Zwaan, toe leiden dat speciale gezonde gerechten een herkenbare plaats op de kaart innemen. Als je proeft hoe lekker en gevarieerd gezond kan zijn is dat een extra plus! Tijdens de gezellige en voortreffelijke etentjes bij De Zwaan kunnen zo nog bewustere en gezondere keuzes gemaakt
worden. Van lunch tot dessert, kijk op de kaart voor de mogelijkheden!

Werkwijze

fvl_werkwijze

Groepsbegeleiding

fvl_groepsbegeleiding

1 op 1 coaching

fvl_een_op_een_coaching

Online coaching

fvl_online-coaching